Ronaldo je džek: Nema paparaca - 20.000 evra nagrade

Izvor: Mondo, 24.Jun.2019, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo je džek: Nema paparaca - 20.000 evra nagrade

CR7 osoblju hotela u Grčkoj ostavio 20.000 evra napojnice.

Kristijano Ronaldo se pre početka priprema za novu sezonu sa porodicom odmara na jahti, a nekoliko dana proveo je i u luksuznom hotelu na jugu Grčke.

 Kako navode grčki mediji, Ronaldo je predsednički apartman plaćao 9.000 evra za noć, a iz njega je imao odličan pogled prema Jonskom moru i privatni bazen na raspolaganju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Portugalski napadač je bio toliko zadovoljan osobljem koje nije pustilo paparace ni blizu hotela da im je u znak zahvalnosti ostavio 20.000 evra napojnice.

Ronaldo će još nekoliko dana provesti na jahti na francuskoj rivijeri, a nakon toga se vraća u redove Juventusa koji kreće na letnju turneju.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Zahvalan za gostoprimstvo: Ronaldo častio osoblje hotela sa 20.000 evra

Izvor: B92, 25.Jun.2019, 13:41

Fudbalska zvezda Kristijano Ronaldo častio je osoblje luksuznog hotela u Grčkoj s 20.000 evra u znak zahvalnosti što nisu ni blizu hotela puštali paparace tokom njegovog boravka.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.