Ronaldo ima popust u Realu: Dvojica stižu kod njega!

Izvor: Mondo, 13.Avg.2019, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo ima popust u Realu: Dvojica stižu kod njega!

Iskoristio je "uticaj" kod Florentina Pereza i pojačao svoj klub...

Brazilski napadač Ronaldo ostavio je dubok trag u Real Madridu, a čini se da sada kada je u "vlasničkim vodama" - koristi i dobro prijateljstvo sa Florentinom Perezom.

Kako prenosi "Marka", Ronaldo je uspeo da dogovori dolazak talentovanih igrača "kraljevskog kluba" Takefuše Kuba i Andreja Lunjina u njegov Real Valjadolid, naravno na pozajmicu od godinu dana kada će biti vraćeni nazad. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Ukrajinski golman i japanski ofanzivac su se sprijateljili tokom pripremnog perioda i tražili su da budu saigrači u narednoj sezoni, a dopao im se poziv Valjadolida.

Lunjin je prethodno dobro branio za Leganes prošle sezone kao pozajmljeni fudbaler, iako nije igrao mnogo, dok je Kubo stigao ovog leta iz Japana - nakon što je prethodno već bio u Barseloninoj školi fudbala u kojoj su ga poredili sa Mesijem, a na kraju ga se odrekli.

Japanac je posebno ostavio dobar utisak tokom priprema u SAD, međutim Zidan je svestan da ne može još da mu pruži značajniju šansu, dok zaslužuje više od "B" tima.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.