Ronaldo i rekordi - ovaj teško da će ikada biti oboren!

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2018, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo i rekordi - ovaj teško da će ikada biti oboren!

Mada, nikad se ne zna...

Jedan od sinonima za prestižnu nagradu Zlatna lopta je svakako postao i Kristijano Ronaldo što potvrđuje i ovaj svojevrstan rekord.

Naime, Portugalac je 15 godina zaredom na spisku za osvajanje nagrade koju dodeljuje Frans Fudbal!

Nikome nije pošlo za nogom ništa slično, ali Kristijano već sezonama igra konstantno na najvišem nivou što za reprezentaciju Portugala, što za klubove u kojima je uvek bio prva zvezda tima.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Nastavlja tu formu i u novom klubu italijanskom Juventusu u koji je prešao ovog leta za sumu od 100 miliona evra.

Pre toga, briljirao je u Real Madrid za koji je nastupao punih devet sezona sa kojima je osvojio četiri trofeja Lige šampiona, a svi se sećamo njegovih godina u Mančester junajtedu koje su ga lansirale u red najbolji na svetu svih vremena.

Da li Portugalac može biti taličan za "Staru damu" i donese trofej koji se čeka u Torinu još od ’96?

PIŠE: Stefan Matić

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.