Ronaldo i Mesi, jedan je Džordan a drugi Čemberlen

Izvor: Press, 28.Sep.2014, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo i Mesi, jedan je Džordan a drugi Čemberlen

Enrike nije u dilemi, za njega je najbolji Mesi
Nedavno je trener Elćea Kristijana Ronalda uporedio sa Majklom Dzordanom, a trener Barselone Luis Enrike je ubrzo odgovorio.
"Ako je Kristinao Ronaldo - Majkl Džordan, onda je Mesi poput Vilta Čemberlena, koji je postigao 100 poena u jednoj utakmici", rekao je Enrike.
Argentinac je juče ušao u istoriju pošto je u duelu sa Granadom postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dva gola, odnosno upisao 400. i 401. gol u dresu Katalonaca.
"Hteo sam malo da odmorim Lea, ali kako on igra to je prava poslastica za gledanje i odlučio sam da na terenu ostane svih 90 minuta. Mesi je postigao 400. golova. Većina igrača ne postigne toliko, čak i ako im se uračunaju golovi u školi i uličnim mečevima," našalio se trener Barse.
I sam Mesi nije mogao da veruje da je došao do čarobne brojke.
“Nisam ni pomišljao da mogu da postignem toliko golova u karijeri. Hvala vam svima na čestitkama. Nastaviću da radim naporno kako bih postigao još više,” napisao je Mesi na svojoj Fejsbuk stranici.

Nema šta, ako ovako nastavi, biće još mnogo rekorda...

Nastavak na Press...






Povezane vesti

ENRIKE VELIČA LEA: Ako je Ronaldo Džordan, onda je Mesi Čemberlen!

Izvor: Kurir, 28.Sep.2014

BARSELONA - Trener Barselone Luis Enrike bio je oduševljen igrom Lionelom Mesijem na meču šestog kola Primere protiv Granade...Argentinac je svoj 400. i 401. gol postigao na meču protiv Granade u kojem je katalonski klub pobedio sa ubedljivih 6:0..."Ako je Kristijano Ronaldo kao Majkl Džordan, onda...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.