Ronaldo i Bejl, najbolji drugari!

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2015, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo i Bejl, najbolji drugari!

Teška vremena zbližila su dvojicu prvih violina Real Madrida.

Topli zagrljaji Kristijana Ronalda i Gareta Bejla na meču sa Šahtjorom iznenadio je mnoge koji su tokom proteklog perioda od ove dvojice uglavnom gledali hladne poglede i mrmljanje u bradu zbog loših lopti i propuštenih šansi.

Portugalac i Velšanin su prihvatili odgovornost.

Kao vodeće ličnosti fudbalskog kluba Real Madrid na terenu, obavili su razgovor proteklih par dana, nakon poraza >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od Barselone, rešili da zasuku rukave i pomognu svom timu u teškom trenutku.

Svesni da su i sami učestvovali na stvaranju loše atmosfere u ekipi, pružili su ruku jedan drugom u razgovoru kojem je, tvrdi Marka, prisustvovao i Florentino Perez.

Razgovor je ključan, obećali su da će poboljšati komunakciju koja je bila na jako slabom nivou od starta sezone.

Bejl se do sada uglavnom družio samo sa Lukom Modrićem, nije se previše uključivao u zajedničke aktivnosti sa ostalim saigračima.

Poslednjih dana, međutim, Bejl provodi sve više vremena sa Ronaldom, što će poboljšati i njihovu komunikaciju na terenu, uvereni su u klubu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.