Ronaldo het-trikom odlučio gradski derbi

Izvor: TvojPortal.com, 12.Apr.2012, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo het-trikom odlučio gradski derbi

Izvor: vesti online
Ekipa Reala ubedljivo je savladala gradskog rivala Atletiko Madrid na stadionu "Visente Kalderon" rezultatom 1:4 u derbiju 32. kola Primere, čime je povratila četiri boda prednosti u odnosu na Barselonu.
Heroj trijumfa u gradskom derbiju bio je sjajni Kristijano Ronaldo, koji je u 25. minutu iz slobodnog udarca doveo goste u vođstvo. Izjednačio je Falkao u 55. minutu, ali je onda ponovo na scenu stupio fenomenalni Portugalac, koji je šutem sa preko 20 metara >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << savladao golmana "jorgandžija".


Ronaldo je iz penala u 83. minutu osigurao tri boda "kraljevskom klubu", da bi svoju sjajnu partiju krunisao asisstencijom za Kaljehona koji je postavio konačnih 4:1.

Real posle ubedljivog trijumfa ponovo ima četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu Barselonu koja je juče kao domaćin pobedila Hetafe sa 4:0.

Posle četiri meča bez pobede, fudbaleri Valensije su konačno zabeležili pobedu u Primeri, pošto su bili sigurni protiv Rajo Valjekana rezultatom 4:1.

Valensijin gradski rival Levante je dva puta vodio u Hihonu, no domaći Sporting je na kraju uspeo da zabeleži pobedu sa 3:2, čime je sačuvao nadu na opstanak.Opsirnije procitajte na ovom linku.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.