Ronaldo besan – iskalio se na Hrvatu VIDEO

Izvor: B92, 25.Apr.2023, 08:40

Ronaldo besan – iskalio se na Hrvatu VIDEO

Portugalskom fudbaleru Kristijanu Ronaldu nije sve po meri od kako je došao u Saudijsku Arabiju, naprotiv.

Njegov Al Nasr je doživeo još jedan debakl nakon što je ispao od Al Vahde iz tamošnjeg kupa.

Protivnik je gotovo čitavo drugo poluvreme imao igrača manje, ali je uspeo da sačuva prednost iz uvodnih 45 minuta koju im je doneo Žan David Bogel.

Ekipa Kristijana Ronalada opsedala je gol protivnika, čak 23 puta su šutirali u želji da zatresu mrežu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali je na kraju rival bio bolji taman toliko da iskoristi jedan udaarc u okvir gola za odlazak u finale gde ih čeka Al Hilal.

Upravo je pauzu između dva poluvremena iskoristio Ronaldo da iskali svoju nervozu na svom treneru Dinku Jeličiću.

Kapiten Al Nasra je gestikulirao rukama i vikao u pravcu hrvatskog stručnjaka očigledno nezadovoljan kako tim izgleda na terenu.

Kako i da bude, kada su ne samo ispali iz kupa nego i u šampionatu zaostaju za vodećim Al Itihadom tri boda uz meč viška.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.