Ronaldo: Real će slaviti i bez mene

Izvor: N1 televizija, 23.Jul.2016, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo: Real će slaviti i bez mene

Portugalija je osvojila titulu prvaka Evrope. Najbolji igrač ove selekcije Ronaldo je doživeo povredu kolena sredinom provog poluvremena. Ronaldo se na kraju radovao tituli, ali ne i čelnici Reala je će oporavak trajati duže nego što se očekivalo.

Sada je već izvesno da Ronaldo neće igrai u finalu Super Kupa Evrope protiv Sevilje. Real je šampion Evrope, a Sevilja je osvojila Ligu Evrope.

“Totalno sam nespreman i ne postoji mogućnost da budem spreman za finale. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Žao mi je zbog toga, ali verujem da ću zajedno sa saigračima slaviti osjanje još jednog trofeja”, rekao je Portugalac za španski  “As”

UEFA Superkup između Reala I Sevilje,, odnosno osvajača Lige šampiona i Lige Evrope, biće odigran u Norveškoj na stadionu Lerkendan, domu fudbalera Rozenberga.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.