Ronaldo: Ne znam da li ću nastaviti karijeru

Izvor: Blic, 22.Feb.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo: Ne znam da li ću nastaviti karijeru

Brazilski fudbaler Ronaldo još nije odlučio da li će posle teške povrede kolena leve noge nastaviti karijeru.

"Fizički će to biti teško, a psihički vrlo teško", rekao je danas Ronaldo novinarima ispred bolnice u Parizu gde se je prošle nedelje operisan.

Bolnica je saopštila da je operacija dobro prošla, ali da je još rano da bi se procenile šanse 31-godišnjeg fudbalera da se vrati na teren.

"Ne znam šta treba da radim. Želim da nastavim da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << igram. Srce mi tako kaže, ali telo mi daje signale da je umorno, traži odmor", kazao je napadač Milana.

Ronaldo, koji je tri puta proglašavan za najboljeg fudbalera godine u svetu, povredio se prošle nedelje na prvenstvenoj utakmici Milana sa Livornom.

Najbolji strelac u istoriji svetskih prvenstvava, na kojima je postigao 15 golova, zbog povrede će morati da najmanje osam ili devet meseci odsustvuje sa terena.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.