Ronaldo: Barselona je u prednosti zbog dana odmora više

Izvor: Press, 23.Okt.2014, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo: Barselona je u prednosti zbog dana odmora više

Najbolji fudbaler Reala Kristijano Ronaldo izjavio je danas da je Barselona u blagoj prednosti, uoči predstojećeg El klasika, pošto je imala dan više za odmor posle utakmica u Ligi šampiona.
Barselona je u utorak na Nou Kampu pobedila Ajaks sa 3:1, dok je Real juče na gostovanju savladao Liverpul (3:0).

"Mala prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je na strani Barselone. Ne razumem zašto se El klasiko igra u subotu. To je najveća i najvažnija utakmica u prevenstvu i trebalo je da bude zakazana za nedelju. Čelnici lige moraju da budu oprezni, jer će vam svaki profesionalac reći da nije isto igrati posle dva ili tri dana odmora", dodao je Ronaldo.

Posle osam odigranih kola fudbaleri Barselone nalaze na čelu Primere sa 22 osvojena boda, dok je Real na trećem mestu sa četiti boda manje.

Utakmica Real - Barselona igra se u subotu od 18 sati na stadionu Santjago Bernabeu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldo: Barselona ima dan odmora više od nas, zašto ne igramo u nedelju?

Izvor: Sportal.rs, 23.Okt.2014

Fudbaleri Real Madrida i Barselone odmeriće snage u subotu od 18 časova u "El Klasiku", a prva zvezda "kraljevskog kluba" Kristijano Ronaldo požalio se kako njegovi saigrači i on imaju dan manje odmora od fudbalera "blaugrane"...- Ne bih da tražim izgovore, ali zaista mi nije jasno zašto igramo...

Nastavak na Sportal.rs...

Ronaldo: Barselona je u prednosti pred El klasiko, zašto se igra u subotu?

Izvor: Blic, 23.Okt.2014

Najbolji fudbaler Reala Kristijano Ronaldo izjavio je da je Barselona u blagoj prednosti, uoči predstojećeg El klasika, pošto je imala dan više za odmor posle utakmica u Ligi šampiona...Barselona je u utorak na Nou Kampu pobedila Ajaks sa 3:1, dok je Real dan kasnije na gostovanju savladao Liverpul...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.