Ronaldo 31. jula izlazi pred španski Sud

Izvor: B92, 20.Jun.2017, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo 31. jula izlazi pred španski Sud

Igrač Real Madrida Kristijano Ronaldo naći će se 31. jula na ročištu pred španskim Sudom zbog navodnih optužbi za utaju poreza, prenose španski mediji.

Kako je preneo španski radio Kadena, nabolji fudbaler sveta davaće iskaz u 11.00.

Ronaldo je optužen da je utajio 14,7 miliona evra poreza, iako sam Portugalac i njegovi zastupnici navode da je on nevin.

"Nekada je najbolji odgovor da ćutiš", napisao je prošle nedelje Ronaldo uz fotografiju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << objavljenu na svom instagram profilu.

Poslednjih dana u javnosti se spekuliše da Ronaldo želi da napusti Real Madrid zbog optužbi za utaju poreza, a medju zainteresovanim klubovima su Mančester junajted i Pari Sen Žermen.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ronaldo pred španskim sudom 31. jula

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jun.2017

Igrač Real Madrida Kristijano Ronaldo naći će se 31. jula na ročištu pred španskim Sudom zbog navodnih optužbi za utaju poreza, prenose španski mediji...Kako je prenio španski radio Kadena, nabolji fudbaler svijeta davaće iskaz u 11.00...Ronaldo je optužen da je utajio 14,7 miliona evra poreza,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.