Ronaldinjo pozitivan na koronavirus! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 20:59

Ronaldinjo pozitivan na koronavirus! (VIDEO)

Brazilac mora u dvonedeljenu samoizolaciju.

Nekada najbolji fudbaler sveta Ronaldinjo Gaučo pozitivan je na virus Kovid-19. Bivši as Barselone i Milana putem društvenih mreža objavio je da se zarazio koronavirusom. On je otkrio da mora u dvonedeljenu samoizolaciju, ali i da nema nikakve simptome.

Posle dobrog izdanja u Hofenhajmu, a pre možda i ključnog meča u Ligi Evrope protiv Libereca u Beogradu, Zvezda bi danas (21) trebalo da ima lak posao protiv Javora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kod kuće. Kvota na Sigurnu pobedu (trijumf domaćih bez primljenog gola) je 1,52. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Javor.

Ronaldinjo je planirao da prisustvuje na jednom fudbalskom događaju u brazilskom Belo Orizonteu, ali sada to neće moći.

Iza fudbalskog majstora je teška godina jer je proveo nekoliko meseci u zatvoru u paragvajskom Asunsionu zbog nelegalnog ulaska u tu zemlju.

⚠️COMUNICADO IMPORTANTE⚠️ Olá associados! Agradecemos a todos que participaram da promoção da bola para conhecer o @ronaldinho. Infelizmente vamos ter que adiar sua visita ao @mineirao mas o lançamento continua de pé. Após o período de isolamento o estaremos juntos em uma nova ação. Associados selecionados aguardem novas informações.

A post shared by Meu Galo Auto Truck (@meugaloautotruck) on Oct 25, 2020 at 9:45am PDT

Former #ACMilan player Ronaldinho has announced he tested positive for COVID-19 pic.twitter.com/wwSQiGeKVc

— footballitalia (@footballitalia) October 25, 2020

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.