Ronaldinjo ponovo na terenu

Izvor: B92, 29.Jan.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldinjo ponovo na terenu



Brazilac Ronaldinjo, koji je propustio poslednjih osam utakmica zbog povrede levog kolena, vratio se treninzima sa ostatkom tima Barselone, saopštio je katalonski klub.

"Posle gotovo mesec dana pauze, Ronaldinjo je trenirao sa ekipom i od ovog trenutka biće u konkurenciji za sastav koji pravi trener Frenk Rajkard", saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba.

Brazilski internacionalac nije igrao za Barsu od poraza od Reala 1:0 23. decembra prošle godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kada je njegov nastup bio kritikovan.

Barselona igra protiv Viljareala kod kuće u četvrtfinalu Kupa Španije. Katalonski klub je drugi na tabeli šampionata, devet bodova iza branioca titule prvaka madridskog Reala.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.