Ronaldinjo nema dilemu: Nejmar je moj naslednik!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Dec.2015, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldinjo nema dilemu: Nejmar je moj naslednik!

Legendarni Brazilac svrstao napadača Barselone uz rame Rivaldu, Ziku i Peleu

Legenda svetskog fudbala Ronaldinjo proglasio je Nejmara za svog naslednika. Proslavljeni as je uveren da je 23-godišnji napadač Barselone već dostigao nivo na kojem može da se smatra sledećim velikim fudbalerom Brazila.

Nejmar je internacionalni debi doživeo sa 18 godina, a od tada je postigao 46 golova na 69 utakmica za Karioke. Takođe, napadač Barsleone u nacionalnom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << timu nosi desetku, koju su pre njega proslavili Ronaldinjo, Rivaldo, Ziko i Pele.

„Nejmar je bez sumnje moj naslednik. Već nekoliko godina nameće se u toj ulozi, predvodnika nove generacije brazilskih fudbalera. Radi se o velikom igraču koji će biti na čelu brazilske reprezentacije jošp mnogo godina. Očekujem od njega da još više zablista u godinama koje nailaze“, izjavio je Ronaldinjo za Marku.

Podsetimo, Nejmar je uz saigrača Lea Mesija i Portugalca Kristijana Ronalda u konkurenciji za Zlatnu loptu za 2015. godinu, a ime najboljeg fudbalera sveta u godini na izmaku biće objavljeno početkom januara.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.