Izvor: MozzartSport.com, 08.Avg.2020, 10:26

Ronaldinjo i dalje zarobljen u Paragvaju, uskoro ga puštaju

Legendarni fudbaler od marta ne može da ode kući

Čuveni osmeh Ronaldinja Gauča, koji je poklonio i MOZZARTU u jednoj marketinškoj akciji, konačno bi mogao da mu se vrati na lice. Naime, legendarni as je još od marta zatočen u Paragvaju, a prema poslednjim informacijiama mogli bi uskoro da ga puste u domovinu.

Još 6. marta on i njegov rođeni brat Roberto Asisi uhapšeni su u Asunsionu zbog navodnih lažnih pasoša. Nakon mesec dana iza rešetaka >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pušteni su u kućni pritvor koji pak nikako da se završi. Sve je na sudu, koji je naravno slabo efikasan. No, svetlo na kraju tunela za nekada najboljeg fudbalera sveta se upalilo pošto je sudija dozvolio da se njih dvojica vrate u Brazil.

Iako je potrajalo, dobro se završilo, jer će po svemu sudeći dobiti samo uslovne zatvorske kaze i to najviše na dve godine, ali uz kaznu od nešto preko 100.000 evra.

Očekuje se da konačna odluka suda u Paragvaju bude donesena naredne sedmice kada će Ronaldinjo i njegov brat konačno moći da odu kući. A i bilo je dosta.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.