Ronalda muči levi članak, pod upitnikom za meč u Napulju

Izvor: B92, 27.Feb.2019, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronalda muči levi članak, pod upitnikom za meč u Napulju

Napadač Juventusa Kristijano Ronaldo moraće na detaljne preglede levog članka zbog udarca koji je dobio na utakmici sa Bolonjom.

Portugalac je u sredu trenirao odvojeno od tima i smanjenim intenzitetom, ali lekari prvaka Italije ne žele ništa da prepuste slučaju pa će on morati na detaljna ispitivanja.

Iako Ronaldo veruje da povreda nije ozbiljnija, u klubu su oprezni, pa su predložili da testiraju njegov članak i pre treninga u četvrtak.

"Ronaldo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Daglas Kosta su trenirali odvojeno. Ronaldo će biti praćen tokom današnjeg i sutrašnjeg dana posle udarca koji je dobio u predelu levog članka na utakmici sa Bolonjom", saopštio je lekarski tim Juventusa.

Povreda nije mogla da stigne u nezgodniji čas po tim Masimilijana Alegrija. Juventus u nedelju igra sa drugoplasiranim Napolijem na "San Paolu", a bliži se i revanš susret osmine finala Lige šampiona sa Atletikom.

Kristijano je ove sezone na 34 utakmice postigao 21 gol.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.