Ron Artest pao niz stepenice i povredio rame

Izvor: Blic, 27.Dec.2009, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ron Artest pao niz stepenice i povredio rame

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Ron Artest pao je na Badnje veče niz stepenice i zbog potresa mozga i iščašenja ramena završio je u bolnici.

Prema pisanju vodećih američkih medija, Artest je sa porodicom kod kuće čekao Božić kada se, silazeći niz stepenice, spotakao i tom prilikom je ozbiljno povredio rame i glavu. Zbog toga nije otputovao sa timom u Sakramento već su mu u bolnici ukazivali pomoć i ušivali teme glave.

Poslednja Ronova utakmica bila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << protiv Klivlenda kada je postigao 13 poena, što mu je i prosečni učinak u ovoj sezoni. Novinarima u Los Anđelesu, koji su upoznati sa problematičnim ponašanjem Artesta u NBA ligi, bila je sumnjiva ova priča pa su zato upitali trenera Fila Džeksona za njegovu interpretaciju događaja.

"Koja je moja interpretacija? Hm, pa da vidim. Pao je niz stepenice, povredio se i sada leži u bolnici.To je sve što znam", izjavio je Džekson.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.