Romantičari počeli pripreme na Karaburmi

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Jul.2011, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romantičari počeli pripreme na Karaburmi

Prvotimci OFK Beograda počeli su na svom stadionu na Karaburmi pripreme za novu sezonu, u kojoj će pokušati da, kako je najavio trener Dejan Đurđević, istovremeno pobeđuju i afirmišu mlade igrače.
OFK Beograd je uvek bio svetla pozicija u srpskom fudbalu. Zajedno možemo mnogo toga da uradimo. Morate da znate da je kolektiv uvek ispred pojedinca. Na vama je da se borite za svoje mesto pod suncem i jedino tako ćemo svi biti zadovoljni. Svi se lepo ose >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ćaju kad pobeđuju, pa tako i ja, a da bi došli do toga, moramo da mnogo radimo i da utrošimo dosta energije – rekao je Đurđević igračima na stadionu OFK Beograda.

Predsednik Romantičara Momčilo Minić istakao je da je OFK prošle sezone iznedrio nekoliko talentovanih igrača.
Prošla godina je bila sušna za nas, ali smo uspeli da iznedrimo dosta imena. Mislim da će i ove godine biti tako, ali uz bolji rezultat nego lane – naveo je Minić.
OFK Beograd u subotu odlazi u Krivaju gde će pripremati do 8. jula. Tim sa Karaburme nakon toga putuje u Moskvu na turnir koji će se igrati od 14. do 17. jula.
Takmičenje u Super ligi Srbije počinje 13. avgusta, a OFK Beograd će u prvom kolu dočekati Hajduk iz Kule.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.