Roman odobrio: Matić može u Junajted!

Izvor: N1 televizija, 21.Jul.2017, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roman odobrio: Matić može u Junajted!

Engleski mediji prenose da je vlasnik Čelsija Roman Abramovič dao zeleno svetlo ljudima u klubu da prodaju Nemanju Matića u transferu koji bi mogao da iznosi oko 55 miliona evra.

Klub sa Old Traforda bio je blizu dovođenja Matića i pre mesec dana, ali se sve iskomplikovalo posle transfera Romelua Lukakua.

Čelsi je u međuvremenu doveo Timuea Bakajoka, a na pragu je dobvođenja i Alvara Morate iz Reala.

Šampion Engleske sada želi da vrati deo uloženog >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << novca, a Matić ima veliku želju da pređe u Junajted gde bi sarađivao ponovo sa Žozeom Murinjom.

Čelsi je pšrethodno odbio dve ponude Junajteda od 40 i 45 miliona evra, a sada se umešao i vlasnik kluba Roman Abramović koji je dao dozvolu da se Matić proda direktnom rivalu.

Rus je to uradio kako bi se zahvalio Matiću koji je imao veliki udeo u osvajanju dve titule u poslednje tri godine.

Očekuje se da će transfer iznositi oko 55 miliona evra, a Matić će svakako postati najskuplji srpski fudbaler u istoriji.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.