Izvor: TV Arena Sport, 08.Feb.2016, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma zabeležila i dvanaestu pobedu

Fudbaleri Rome zabeležili su u nedelju uveče treću uzastopnu pobedu u šampionatu Italije.

Posle pobeda nad Frozinoneom i Sasuolom, Roma je u poslednjem susretu 24. kola Serije A u savladala Sampdoriju rezultatom 2:1 (1:0) i uknjižila treći uzastopni, a ukupno 12. trijumf ove sezone.

Od samog starta utakmice na „Olimpiku“, Rimljani su imali više od igre i već u prvih 20-ak minuta propustili nekoliko dobrih šansi da ugroze gol Đenovljana. Prvenstveno dobre >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << prilike imali su Miralem Pjanić i Alesandro Florenci, ali nisu uspeli da nadmudre golmana Emilijana Vivijana.

Ipak, pre odlaska na odmor u sudijskoj nadoknadi prvog dela, posle odbitka je Florenci pogodio mrežu za 1:0.

Već početkom drugog poluvremena, ekipa Lućana Spaletija je udvostručila prednost i praktično "prelomila" meč u svoju korist. Strelac je bio Dijego Peroti.

Međutim, ekipa iz Đenove se nije predavala i brzo je uspela da smanji rezultat pogotkom Fernanda odnosno autogolom Pjanića, kojeg je lopta pogodila i promenila smer.

Ali, do kraja nisu uspeli da izbegnu 12. poraz ove sezone iako se Antonio Kasano u 88.minutu našao "oči u oči" sa golmanom domaćina Vojćehom Šćešnijem, koji je odlično reagovao i praktično odbranio pobedu.

Odaberite svog operatera i prijavite se na Arena Sport paket

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama.

Na linku Sportske vesti uvek možete pronaći najnovije novosti iz sveta sporta.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.