Roma u seriji pobeda, Milan bolji od Torina

Izvor: RTS, 27.Feb.2016, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma u seriji pobeda, Milan bolji od Torina

Fudbaleri Rome zabeležili su šestu uzastopnu pobedu u Seriji A, pošto su u gostima savladali Empoli sa 3:1 i tako izbili na treće mesto tabele.

"Vučica" ima dobre šanse da posle 27. kola ostane na trećem mestu, pošto ima bod više od Fiorentine, koja u ponedeljak igra protiv drugoplasiranog Napolija. Empoli je 10. na tabeli.
Roma je, makar privremeno, postala i najefikasniji tim Serije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << A, pošto nakon današnjeg trijumfa ima bilans od 55 postignutih golova, jednim više od Napolija. Ekipa je danas povela već u petom minutu sjajnim golom Stefana El Šaravija iz daljine.
Empoli je desetak minuta kasnije imao priliku da izjednači, ali je Vojćeh Ščesni odbranio udarac Masima Makaronea. Domaći tim je izjednačio u 22. minutu, kada je Ervin Zukanović postigao autogol.
Roma je imala još jednu dobru šansu, a do novog vođstva je došla u 27. minutu pogotkom Miralema Pjanića. Konačni rezultat postigao je El Šaravi u 74. minutu.

Fudbaleri Milana savladali su u drugom meču 27. kola Serije A na svom terenu Torino sa 1:0.
Strelac jedinog gola na meču bio je Luka Antoneli u 45. minutu utakmice.
Milan je sakupio 47 bodova, bod manje od Intera, koji ima i utakmicu manje.
Torino je 11. sa 32 osvojena boda.
Ostali mečevi Serije A igraju se u nedelju, dok se u ponedeljak sastaju Fjorentina i Napoli.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.