Roma u izlog stavila mladost, tandem vredan 50 miliona!

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2020, 11:38

Roma u izlog stavila mladost, tandem vredan 50 miliona!

Italijani žele da zarade.

Roma se prethodnih sezona mnogo uzdala dvojicu talentovanih i kvalitetnih fudbalera, ali čini se da Čengiz Under i Džastin Klajvert nisu u potpunosti opravdali visoka očekivanja.

Klajvert je i imao pristojnu sezonu, postigao je sedam pogodaka na 31 nastupu, dok je Under u potpunosti podbacio, delom i zbog povreda koje su ga mučile.

Stoga i ne čude najave da bi Roma mogla da proda tandem i tako zaradi 50 miliona evra kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << obnovila svoj tim.

Gazeta piše o interesovanju premijerligaša za Klajverta kojeg bi "vučica" prodala sa sumu od 30 miliona evra, dok je Turčin procenjen na 20 miliona i kao takav veoma je interesantan Đenaru Gatuzu koji bi ga rado video u Napoliju.

Sa druge strane, određeni navijači ovakav potez vide kao očajnički, Klajvert sa 21 i Under sa 23 godine trebalo bi da predstavljaju budućnost kluba, uzevši u obzir kvalitet koji poseduju.

Ipak, čeka se odluka novog rukovodstva koje bi moglo da u potpunosti promeni sportski sektor i dovede legende Rome, više o tome možete da pročitate OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.