Roma se dogovorila sa Seviljom, Andalužani sa Interom!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2018, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma se dogovorila sa Seviljom, Andalužani sa Interom!

Kako prenose italijanski mediji, dva velika transfera bi uskoro mogla da budu realizovana.

Izgleda da je saga oko sudbine Stivena Nzonzija konačno završena.

Francuski reprezentativac je i minulog leta bio na pragu odlaska iz kluba, ostao je sa "Rohiblankosima" još jednu sezonu, ali je ovog leta rešio da promeni sredinu.

Tražila ga je i Barselona, ali je nakon dolaska Artura Vidala u Kataloniju postalo jasno da su od Nzonzija odustli, pa će svetski šampion >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << karijeru nastaviti u Romi.

Sportski direktor "Vučice" Monći je na sve načine pokušavao da preseli Nzonzija na "Olimpiko", dobro je upoznat sa njegovim kvalitetima kako su već sarađivali u Sevilji, a izgleda da je dogovor konačno postignut.

Ekipa sa "Sančes Pishuana" je smanjila zahteve, pristali su da prodaju za oko 30 miliona evra, u odnosu na prvobitnih 35.

Nzonzi će sa Romom parafirati četvorogodišnji ugovor, težak oko tri miliona evra po sezoni.

Sevilja je navodno već spremila i svojevrsnu zamenu za Francuza, kako bi put Andaluzije trebalo da krene vezista Intera Žoao Mario.

Portugalac je ofanzivnije orijentisan od Francuza, te neće predstavljati direktnu zamenu za njega, već će pojačati konkurenciju u veznom redu ekipe Pabla Maćina.

Žoao Mario je pominjan i kao potencijalno pojačanje gradskog rivala Sevilje, ekipe Betisa, ali će po svemu sudeći umesto na "Benito Viljamarinu" završiti na "Sančes Pishuanu".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kakav prelazni rok Vučice: N’Zonzi i Roma - pitanje je sati

Izvor: MozzartSport.com, 14.Avg.2018, 08:56

Roma je ušla u krucijalni deo pregovora za Stivena N’Zonzija. Monći pregovara oko poslednjih detalja sa Seviljom i moglo bi da bude pitanje sati kada će ovaj vezista obući dres Vučice iz Rima. Sevilja je tražila 35.000.000 evra koliko iznosi otkupna klauzula, ali će na kraju Roma dati 30.000.000...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.