Roma predstavila novog golmana (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Jul.2015, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma predstavila novog golmana (foto)

Prvi čuvar mreže 'Đalorosa' u narednoj sezoni trebalo bi da bude Poljak koji je stigao na jednogodišnju pozajmicu iz Arsenala.

Vojteh Ščešnji je izgubio mesto prvog čuvara mreže Arsenala polovinom prošle sezone zbog nediscipline, David Ospina je iskoristio šansu i totalno ga istisnuo, a status Poljaka se dodatno pogoršao kada je na 'Emirate' stigao Petr Čeh.

U narednoj sezoni braniće na pozajmici u Romi.

'Đalorosi' tako dobijaju privremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << (a možda i trajno) rešenje za goruću poziciju golmana budući da su postojeći 'kadrovi' Morgan De Sanktis i Bogdan Lobont na pragu pete decenije života.

Na oficijelnim profilima Rome na društvenim mrežama poljskom golmanu je u ime kluba poželjena dobrodošlica.

GALLERY: ecco il primo giorno di @13Szczesny13 alla Roma! http://t.co/vnjeyifPnz @13Szczesny13 pic.twitter.com/biqpraeYzY

— AS Roma (@OfficialASRoma) July 29, 2015

Ščešnji je zadužio dres sa brojem #25.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.