Roma postigla dogovor sa Francuzima, ovo su uslovi

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2019, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma postigla dogovor sa Francuzima, ovo su uslovi

Posao vredan 8.2 miliona evra.

Prošlog leta golman Robin Olsen stigao je u Romu kao veliko pojačanje, za 8.5 miliona evra iz Kopenhagena, a ugovorsa Rimljanima je potpisao do juna 2023. godine.

Ali, samo godinu dana kasnije, ponovo pakuje kofere.

Naime, prema saznanjima italijanskog Skaj Sporta, Olsen bi narednu sezonu trebalo da provede u francuskoj Ligi 1, u dresu Monpeljea.

Pomenuti izvor navodi da su Roma i Monpelje postigli dogovor >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da Olsen odigra godinu dana u francuskom klubu kao pozajmljen igrač, što bi Francuzi morali Rimljanima da plate 1.2 miliona evra, a ukoliko bi narednog leta želeli da ga zadrže, otkup njegovog ugovora bi ih koštao dodatnih sedam miliona, čime bi Roma praktično povratila novac uložen u Olsena prošlog leta.

Švedski golman je prošle sezone upisao 35 mečeva u dresu Rome, ali sada prednost na golu Rimjana imaju Mirante i Lopez, pa je Olsenov odlazak već izvestan.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.