Roma odahnula zbog Kolarova!

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2020, 11:47

Roma odahnula zbog Kolarova!

Kapiten reprezentacije Srbije saopštio svoju odluku Rimljanima.

Kako stoje stvari, Paulo Fonseka ne mora da brine za jednu stvar, rešeno je ko će igrati uz levu aut liniju u odbrani naredne sezone.

Naime, Aleksandar Kolarov je odlučio da ostane u klubu sa "Olimpika" i to je i saopštio klubu.

Srbin ulazi u poslednju godinu ugovora, pisalo se da je Siniša Mihajlović zainteresovan da ga preseli u Bolonju, ali Kolarov ipak ostaje u "Večnom gradu".

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />U njegovom ugovoru postoji ii opcija da se saradnja produži u zavisnosti od njegovih nastupa naredne sezone, a tu je i opcija da ostane u klubu kao menadžer kada odluči da okači kopačke o klin.

U svakom slučaju, to se neće desiti još najmanje godinu dana, Kolarov je ove sezone pokazao da je nezamenjiv u prvoj postavi "Vučice", nema sumnje da će tako biti i naredne i pored činjenice da će u novembru napuniti 35 godina.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NEMA SELIDBE: Aleksandar Kolarov ostaje u Romi i kada ne bude na terenu

Izvor: Kurir, 23.Maj.2020

Ako je verovati italijanskim medijima kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov ostaje u Romi, iako trener Bolonje Siniša Mihajlović ne skriva želju da baš sa njim pojača tim koji trenira.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.