Roma golom Ibanjeza srušila Totenhem VIDEO

Izvor: B92, 30.Jul.2022, 23:27

Roma golom Ibanjeza srušila Totenhem VIDEO

Fudbaleri Rome spremni su za start takmičenja u novoj sezoni Serije A.

Izabranici Žozea Murinja, akutuelni šampioni Lige konferencija, pobedili su u prijateljskom meču u Haifi ekipu Totenhema sa 1:0 (1:0).

Bila je to dobra prilika za oba tima da vide u kakvoj su formi pred start sezone, a Roma je za nijansu bila bolja.

Strelac jedinog gola na susretu bio je Brazilac Rođer Ibanjez u 29. minutu.

Obe ekipe su igrali u formaciji sa tri štopera, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a navijače Rome posebno je obradovalo da u istom timu vide Zaniola, Dibalu, Ejbrahama i Pelegrinija.

Priliku da zaigra u timu Rome imao je i bivši fudbaler Benfike, Čelsija i Mančester junajteda, Nemanja Matić.

On je na teren ušao u 60. minutu umesto Paula Dibale, za kog je sasvim jasno da će na početku sezone biti u špicu sa Tejmijem Ejbrahamom.

Roma naredni meč igra na svom Olimpiku, 7. avgusta protiv Šahtjora, dok Totenhem sezonu u Premijer ligi otvara dan ranije, protiv Sautemptona u Londonu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.