Izvor: RTS, 28.Maj.2022, 06:51

Rolan Garos: Kecmanović testira Medvedeva na stadionu "Suzan Lenglen"

Sedmog dana takmičenja na Rolan Garosu Srbiju će predstavljati Miomir Kecmanović, koji igra meč trećeg kola protiv drugog nosioca Danila Medvedeva. Duel je planiran kao drugi na stadionu "Suzan Lenglen" i neće početi pre 12.30. Kretanje rezultata sa ovog, ali i ostalih mečeva na Kupu musketara možete pratiti na našem portalu.
Posle sedmog takmičarskog dana na Rolan Garosu biće poznati svi učesnici osmine finala u konkurenciji muškaraca. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Srbija ima svog predstavnika - Miomir Kecmanović će igrati protiv Danila Medvedeva i pokušati da se plasira među 16 najboljih igrača u Parizu.
Mladi sprski teniser odlično igra na pariskoj šljaci, u prva dva kola eliminisao je Argentinca Ečeverija i Kazahstanca Bublika, pa sad ima priliku da pokaže koliko može protiv drugog nosioca na turniru.
Prvi međusobni duel dva tenisera zakazan je kao drugi po redu na stadionu "Suzan Lenglen" i ne bi trebalo da počen pre 12.30.
Rolan Garos se igra za nagradni fond od 43,6 miliona evra, a kretanje rezultata sa meča srpskih tenisera, kao i najvažnije vesti sa Kupa musketara možete pratiti na našem ortalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MIŠIN POTOP! Kecmanović BEZ ŠANSI protiv Medvedeva! Rus RAZBIO Srbina i plasirao se u osminu finala Rolan Garosa (VIDEO)

Izvor: Kurir, 28.Maj.2022

Ruski teniser Danil Medvedev pobedio je srpskog igrača Miomira Kecmanovića sa 6:2, 6:4, 6:2 i plasirao se u osminu finala Rolan Garosa.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.