Roj Hodžson novi trener Kristal Palasa

Izvor: RTS, 13.Sep.2017, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roj Hodžson novi trener Kristal Palasa

Bivši selektor reprezentacije Engleske Roj Hodžson novi je trener fudbalskog kluba Kristal Palas, saopštio je taj premijerligaš. Hodžson je potpisao ugovor na dve godine, a na klupi londonskog kluba zamenio je Franka De Bura koji je otpušten zbog lošeg početka sezone.
"Veoma mi je drago što sam ovde, u klubu koji sam oduvek voleo i divio mu se. Palas ima veliku armiju navijača, a ambicije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su ovde realne", rekao je Hodžson za sajt kluba.
Hodžson je potpisao ugovor na dve godine, a na klupi londonskog kluba zamenio je Franka De Bura koji je otpušten zbog lošeg početka sezone. Njemu je to prvi posao od kako je napustio reprezentaciju Engleske posle ponižavajuće eliminacije od Islanda u osmini finala Evropskog prvenstva 2016. godine.
Frank De Bur je pre početka sezone preuzeo Palas, ali je otpušten u ponedeljak pošto je klub u prva četiri kola Premijer lige zabeležio sva četiri poraza, bez datog gola.
Hodžson će za Kristal Palas, za koji igra srpski fudbaler Luka Milivojević, debitovati u subotu na svom terenu protiv Sautemptona.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kostić dobio društvo iz BiH (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2017

HSV je danas potpisao saradnju sa iskusnih bosanskohercegovačkim fudbalerom...Kako je i zvanično objavljeno na sajtu kluba, Hamburg je angažvao 32-godišnjeg vezistu Sejada Salihovića...Salihović ima veliko iskustvo u Bundesligi, karijeru je je počeo u Herti, a od 2006. do 2012. godine je nosio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.