Roganović: Važan meč i za Srbiju i Crnu Goru

Izvor: RTS, 10.Jan.2020, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roganović: Važan meč i za Srbiju i Crnu Goru

Selektor rukometne repezentacije Crne Gore Zoran Roganović izjavio je da je meč drugog kola na Evropskom prvenstvu protiv Srbije važan za oba tima.
Rukometaši Srbije poraženi su od Belorusije (35:30) u prvom meču grupe A, dok je Crna Gora izgubila od Hrvatske (27:21), pa će tako pobednik sutrašnjeg duela ostati >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u igri za drugu fazu.

"Potrebno je da se restartujemo, da pogledamo neke stvari koje smo lošije uradili protiv Hrvatske i da se skoncentrišemo na meč sa Srbijom. Važna utakmica i za nas i za njih, ocekujem veliku borbu. Odbrana će biti ključ i golmani imaju veliku ulogu. Mislim da će ta dva segmenta presuditi", rekao je Roganović, prenose podgoričke Vijesti.
Utakmica između rukometaša Srbije i Crne Gore igra se u subotu od 18.15, dok će se Hrvatska i Belorusija sastati od 16 sati.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Selektor Crne Gore pred Srbiju: Odbrana i golmani će presuditi

Izvor: B92, 10.Jan.2020

Selektor rukometne repezentacije Crne Gore Zoran Roganović izjavio je da je meč drugog kola na Evropskom prvenstvu protiv Srbije važan za oba tima...Rukometaši Srbije u prvom meču grupe A poraženi su od Belorusije (35:30), dok je Crna Gora izgubila od Hrvatske (27:21), pa će tako pobednik sutrašnjeg...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.