Rodžer: Đoković među najboljima svih vremena

Izvor: B92, 29.Maj.2015, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodžer: Đoković među najboljima svih vremena

Rodžer Federer smatra da je Novak Đoković već na visokom mestu na listi najboljih tenisera svih vremena.

“Ostalo mu je naravno još vremena, ali već sada je vrlo visoko u toj računici. Možda još nema toliko Gren slem titula, ali ima gomilu Masters 1000 titula (24, jednu više od Federera i tri manje od Nadala), a meni je uvek zaista neobično zašto ljudi ne govore više o tome. Istina, i pravila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su se promenila tokom vremena“, rekao je Federer.

Od našeg izveštača iz Pariza Saše Ozma

“Novak ima i odličan skor sa igračima iz Top 10, uspeo je da se kloni povreda već neko vreme i jasno je da ga sve to stavlja vrlo visoko na listi već sada. Definitivno je u poslednje tri-četiri godine dosta toga promenio u svoju korist“, kaže Švajcarac.

Na dodatno pitanje da li bi Novaka uvrstio u pet ili u deset najboljih, Rodžer je odgovorio:

“Ne bih da odgovaram na to kako ne bih uvredio ostale velike igrače“.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis,   Pariz

Nastavak na B92...






Povezane vesti

FEDERER PROMENIO PLOČU: Novak je među najboljima svih vremena

Izvor: Kurir, 29.Maj.2015

Vlasnik 17 gren slem titula objasnio zašto je srpski teniser već sada veoma visoko plasiran na listi najboljih igrača svih vremena..Švajcarski teniser Rodžer Federer menja mišljenje kako vetar duva. Tako s vremena na vreme "isproziva" Novaka Đokovića, a onda ga hvali. Federer je trenutno u fazi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.