Rodri odlazi iz Atletika za 70 miliona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jun.2019, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodri odlazi iz Atletika za 70 miliona

Vezni fudbaler madridskog Atletika Rodri obavestio je čelnike kluba da će otići čim dobije ponudu od 70 miliona evra, piše Marka.

Rodri se nalazi na meti Mančester Sitija i minhenskog Bajerna koji žele da aktiviraju izlaznu klauzulu i dovedu "novog Busketsa".

Visoki 22-godišnji vezista ima ugovor sa "jorgandžijama" do leta 2023. godine, potpisan prošlog leta prilikom transfera iz Viljareala za 20 miliona evra, ali bi uskoro voleo da napusti Madrid u velikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << transferu. 

Rodrija hoće menadžer Sitija Pep Gvardiola, isto kao i njegove saigrače Saula Nigeza i Tomasa Partija, a postoji i opcija da krene putem Lukasa Ernandeza i pridruži mu se u Bajernu.   

Rodri je odigrao pet utakmica za reprezentaciju Španije, sve u proteklih godinu dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.