Rođeni pobednik - Petrov na pripremama sa Aston Vilom

Izvor: RTS, 23.Jun.2016, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rođeni pobednik - Petrov na pripremama sa Aston Vilom

Zbog leukemije, Stilijan Petrov je 2013. godine bio primoran da završi karijeru. Sada, kada je iz najveće i najteže životne bitke izašao kao pobednik, Bugarin može da se vrati na zeleni tepih. Naravno, u Birmingemu, u dresu Aston Vile.

Bugarski fudbaler Stilijan Petrov (36), koji se 2013. godine povukao iz fudbala zbog dijagnostikovane leukemije, putovaće na pripreme sa prvim timom Aston Vile, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << potvrdio je engleski klub.
"Aston Vila sa zadovoljstvom potvrđuje da će Petrov biti deo tima koji se priprema za narednu sezonu. Sten će se ekipi pridružiti naredne nedelje", saopštio je klub iz Birmingema.
Petrov je tokom karijere nastupao za CSKA Sofiju i Seltik iz kojeg je 2006. godine stigao u Aston Vilu, za koju je nastupao do 2013, kada je zbog bolesti bio primoran da prekine karijeru.
Do sada je za Aston Vilu odigrao 218 utakmica i 12 puta se upisao u listu strelaca.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.