Robinjo najavio da odlazi iz Santosa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2015, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robinjo najavio da odlazi iz Santosa

Brazilski fudbaler Robinjo rekao je danas da napušta Santos, ali nije naveo gde će nastaviti karijeru, iako mediji spekulišu da je reč o kineskom klubu Gvangdžu. 

"Nažalost, neću obnoviti ugovor, ali Santos će zauvek ostati u mom srcu", rekao je Robinjo.

Iz Santosa su naveli da ne mogu da saopšte koje su ponude dobili za 31-godišnjeg napadača, naročito ne one iz inostranih klubova.

Brazilski mediji su preneli da se Robinjo dogovorio sa Gvangdžuom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i da će godišnje zarađivati 12 miliona evra, ali kineski klub je to negirao.

"Ne postoji takva stvar", rekao je portparol Gvangdžua Vang Junhao za Asošiejted pres.

Robinjo se u Brazil vratio prošle godine kao pozajmljen fudbaler Milana. On je za Santos, u tri različita perioda u svojoj karijeri, odigrao ukupno 253 utakmice i postigao 111 golova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Robinjo iz Santosa ide u Kinu?

Izvor: B92, 01.Jul.2015

Brazilski napadač Robinjo rekao je da napušta Santos, ali nije naveo gde će nastaviti karijeru, iako mediji spekulišu da je reč o kineskom Gvangžuu..."Nažalost, neću obnoviti ugovor, ali Santos će zauvek ostati u mom srcu", rekao je Robinjo...Iz Santosa su naveli da ne mogu da saopšte koje...

Nastavak na B92...

'Građani' kupuju u "apoteci"?

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2015

Nemačka štampa prenosi vest da je Mančester Siti poslao ponudu Bajeru iz Leverkuzena za jednog od najboljih igrača ove ekipe...Kako saznaje 'Hamburger Morgenpost', želja engleskog vicešampiona je Karim Belarabi...Prema tim saznanjima Mančester Siti je rešen da plati Leverkuzenu čak 35 miliona...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.