Izvor: MozzartSport.com, 24.Nov.2020, 18:28

Robi ispao od trećeligaša pa najavio odlazak

Teški dani u Denizliju

Crni dani na obali crnog mora. Denizli ima očajne rezultate u prvenstvu Turske, pretposlednji je sa samo jednom pobedom nakon osam kola, a danas je ispao iz Kupa Turske.

I to je Denizli na svom terenu izgubio od trećeligaša Turgutlua sa 2:1, a Robert Prosinečki je nakon meča praktično najavio odlazak sa klupe.

Ovo je jako težak poraz za nas. Izgubili smo zbog naših grešaka. Razgovaraću sa čelnicima kluba“, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rekao je Prosinečki na konferenciji za novinare.

Deo turskih medija je to shvatio zdravo za gotovo i objavio da je Prosinečki podneo ostavku, mada zvanične potvrde nema. Međutim, očigledno je da je Denizliju potrebna šok terapija, da nešto prene ekipu, ako je to uopšte moguće.

Naredna utakmica će biti težak test za ekipu, jer posle četiri uzastopna poraza, računajući i današnji, ide u goste šampionu Bašakšehiru.

Robert Prosinečki je letos preuzeo Denizli nakon što je otišao iz Kajzerija.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.