Robertson osvojio Otvoreno prvenstvo Kine

Izvor: Beta, 07.Apr.2019, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robertson osvojio Otvoreno prvenstvo Kine

Australijanac Nil Robertson osvojio je danas Otvoreno prvenstvo Kine u snukeru, pošto je u finalu u Pekingu pobedio Britanca Džeka Lisovskog sa 11:4.Robertson je brejkovima od 141 i 100 poena posle prvog dela meča poveo sa 8:2 i bez većih problema osvojio je drugi trofej u Pekingu.To je njegova 16. rangirna titula u karijeri, po čemu deli šesto mesto na večnoj listi sa Markom Selbijem.Australijanac je ove sezone osvojio tri rangirne titule, a posle današnjeg trijumfa popeo se sa sedmog na četvrto mesto na svetskoj rang-listi i osvojio 225.000 funti. Lisovski se borio za prvu titulu u karijeri, a kao i Robertson, biće medju nosiocima na predstojećem Svetskom prvenstvu u Šefildu.Lisovski je plasmanom u finale zaradio 90.000 funti, što je najveća novčana nagrada koju je do sada dobio na turnirima.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

TRIJUMF AUSTRALIJANCA: Nil Robertson osvojio Otvoreno prvenstvo Kine

Izvor: Kurir, 07.Apr.2019

Australijanac Nil Robertson osvojio je danas Otvoreno prvenstvo Kine u snukeru, pošto je u finalu u Pekingu pobedio Britanca Džeka Lisovskog sa 11:4.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.