Roberto Manćini dobio otkaz u Mančester sitiju

Izvor: NaDlanu.com, 14.Maj.2013, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roberto Manćini dobio otkaz u Mančester sitiju

U ponedjeljak uveče, na godišnjicu dramatičnog pogotka kojim je Serhio Aguero u poslednjim sekundama sezone doneo titulu Mančester sitiju, na službenoj klupskoj stranici izašlo je saopštenje.

"Njegovi rezultati dovoljno govore. Osigurao je našu ljubav i poštovanje. Hvala mu na svemu što je uradio za klub" rekao je vlasnik Mančester sitija, Kaldon Al Mubarak.Preostale dvije utakmice u Premiershipu vodit >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << će pomoćni trener Brian Kidd.Roberto Manćini u Siti je stigao 2009. godine zamenivši Marka Hjuza. Prvo je 2011. godine osvojio FA Kup, a onda osigurao Sitiju naslov prvaka Engleske nakon 44 godine.Ovu godinu neće pamtiti po dobrome. Mančester siti nije osvojio niti jedan trofej, razočarao je u Ligi šampiona, a u prvenstvu nije mogao da isprati Mančester junajted. A sve je kulminiralo nakon poraza od Vigana u finalu FA Kupa.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Navijači Sitija: Manćini nije morao da bude smenjen baš na 13. maj

Izvor: Blic, 14.Maj.2013

Navijači Mančester sitija razočarani su što je trener Roberto Manćini dobio otkaz baš na dan kada je klub osvojio titulu posle 44 godine. ..Mančester siti je 13. maja prošle godine osvojio titulu prvaka pogotkom Serhia Aguera u 94. minutu u utakmici poslednjeg kola protiv Kvins Park Rendžera..."Posle...

Nastavak na Blic...

FOTKA DANA: Koliko navijača Sitija je tužno zbog Manćinija? JEDAN!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Maj.2013

Posle saznanja da je Roberto Manćini dobio otkaz u Mančester Sitiju, ovaj navijač Građana rešio je da protestuje uz poruku "U Manćinija verujemo" i poziv ostalima da mu se pridruže u bojkotu kluba. Pretpostavljate, niko mu se nije pridružio.. (Foto: 101greatgoals.com)

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.