Roben: Bajern je najbolji tim za koji sam igrao

Izvor: Sportal.rs, 28.Avg.2014, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roben: Bajern je najbolji tim za koji sam igrao

Ofanzivac Bajern Minhena Arjen Roben (30) izjavio je da su Bavarci najbolji klub za koji je ikada nastupao. Holanđanin je u dosadašnjem toku karijere nosio i dresove Groningena, PSV Ajndhovena, londonskog Čelsija i Real Madrida, a od 2009. godine igra za tim sa "Alijanc Arene".

- Bajern je najbolji tim za koji sam ikada igrao. Ovde sam od 2009. godine i od tada klub samo napreduje. Kako stvari stoje, nećemo se tu i zaustaviti. Napustili su nas Toni Kros i Mario Mandžukić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << ali smo uspeli da dovedemo kvalitetne fudbalere. Takođe, nema potrebe da se navikavamo na trenera Gvardiolu jer sada se već poznajemo i znamo šta želi i očekuje od nas - kazao je Roben i otkrio da mu je osvajanje Lige šampiona sa Bajernom 2013. godine predstavljalo ogromno olakšanje.

- Mnogo mi je bilo lakše kada smo osvojili Ligu šampiona i kada sam postigao pobednički pogodak. Konačno osvajanje tog trofeja bilo je ogromno olakšanje za sve nas. Sav pritisak je nestao. Pomoglo je i što mi je Gvardiola govorio da se opustim i da sam već pokazao da sam veliki igrač - podvukao je Roben, a prenosi portal Gol.

Foto: Beta/AP/Kerstin Joensson, Tekst: Nemanja Banović)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.