Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2020, 23:04

River Plejtu fali pola tima, Rozario sprema osvetu

Pošteda pred revanš Kopa Libertadoresa sa Atletiko Paranenseom

Marselo Galjardo odlučio je da sačuva tim za revanš meč sa Atletiko Paranenseom u Kopa Libdertadoresu. Na gostovanje Rozariju u okviru petog kola argentinskog Kupa Dijego Maradona (subota na nedelju 01.30) River Plejt je otputovao bez pola tima.

Ostavio je Galjardo u Buenos Ajresu Franka Armanija, Paula Dijaza, Miltona Kaska, Enca Pereza, Ignjasija Fernandeza i Matijasa Suareza. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Među onima koji Galjardu neće biti na raspolaganju za okršaj sa Rozario Centralom su i Horhe Karaskal koji je isključen protiv Banfilda, te Kristijan Fereira.

????️ Lista de convocados por Marcelo Gallardo para enfrentar a Rosario Central por la Copa Diego Maradona. ⚽️???????? #VamosRiver ⚪️????⚪️ pic.twitter.com/qoVm1s1rDg

U ovom trenutku Galjardo je na prvo mesto prioriteta stavio Kopa Libertadores, a to ni ne čudi kada se pogleda na stanje na tabeli Grupe 3 argentinskog Kupa Dijego Maradona. River je trijumfom nad Banfildom uspeo da se poravna na tabeli sa Sangvinetijevim timom i osveti se za poraz na startu takmičenja. Ipak, izostanak velikog broja prvotimaca i nosioca igre na gostovanju Rozariju Kilija Gonzalesa mogli bi da se obiju o glavu Marselu Galjardu.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Igra bod Riveru i to je razlog zbog kojeg će Crvena lenta izaći u kombinovanom sastavu, ali bi se u slučaju neuspeha situacija zakomlikovala, zakuvala, a erupcija bi se dogodila u poslednjem kolu grupne faze u koje bi River i Rozario ušli poravnati.

???????????? ¡Lista de concentrados para recibir a River Plate!

Estos son los jugadores elegidos por el Kily González, para disputar la Fecha Nº 5 de la Copa de la @LigaAFA ???????? pic.twitter.com/IEJj0nTlAf

Poslednjih nekoliko sezona susreti Rivera i Rozarija nisu obilovali golovima. Iako je umelo da pršti na terenu, nisu igrači dveju ekipa bili golgeterski raspoloženi, a prethodni duel iskočio je iz šablona. River je slavio 2:1, a pobedu su mu doneli Nikolas De La Krus i Lukas Prato, dok je za Rozario u dubokoj nadoknadi pogodio Emilijano Vekio. Kili Gonzales uspešan je bio samo protiv Godoj Kruza, ali će njegova četa morati da počne da pobeđuje i druge timove ukoliko želi u "zonu šampiona".

ARGENTINA – 5. KOLO KUPA DIJEGO MARADONA

Subota na nedelju

23.20: (2.65) Kolon (2.65) Independijente (3.05)

23.20: (2.20) Velez Sarsfild (3.00) Himnasija (3.45)

01.30: (3.50) Godoj Kruz (3.10) Banfild (2.10)

01.30: (3.70) Rosario (3.35) River Plejt (1.95)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.