Rivalstvo i van terena - TAA ima okršaj sa građanima

Izvor: Sportske.net, 02.Apr.2020, 23:09

Rivalstvo i van terena - TAA ima okršaj sa "građanima"

Da li ih može dobiti i sa džojstikom u ruci.

Liverpul je bio par mečeva pred velikim slavljem i osvajanjem istorijske Premijer lige a onda je Kovid-19 virus zaustavio sve.

PL je suspendovana do daljnjeg, trenutno se vodi polemika o tome što igrači ne prate korake svojih inostranih kolega i pristanu na "kresanje" plata.

"Redsi" su trebali naredni meč da igraju sa Sitijem do kraja prvenstva, na "Etihadu" je moglo uslediti i veliko veselje Klopovih pulena. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ovaj meč nećemo gledati u skorije vreme, ali makar hoćemo onaj na Xbox platformi.

Trent Aleksandar-Arnold je prihvatio izazov jednog od Sitijevih profesionalnih igrača u esportu. Tako će Rajan Pesoa pokušati da učini ono što njegove "kolege" sa zelenog tepiha nisu - dobiti TAA u partiji fudbala pa makar i u simulaciji FIFA 20.

Okršaj u tri meča je zakazan za petak.

Taking on the pro @ryanpessoa_ live on Twitch this Friday 🎮👇#FridayNightFIFA #TrentVsRyan https://t.co/FsTxHHlyFP

— Trent Alexander-Arnold (@trentaa98) April 1, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.