Ristiću zlato na EP u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2018, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ristiću zlato na EP u Beogradu

Srpski reprezentativac Dragan Ristić osvojio je danas zlatnu medalju na šampionatu Evrope u parastreljaštvu koje se održava u Beogradu.

On je na taj način ujedinio titule, pošto je već aktuelni prvak sveta.

Ujedno, doneo je Srbiji treću medalju na šampionatu.

Udovičić čestitao Ristiću zlato na EP

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je Draganu Ristiću na osvajanju zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u parastreljaštvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koje se održava u Beogradu.

Ristić je objedinio svetsko i evropsko zlato, a ujedno doneo treća medalju Srbiji na šampionatu.

"Naš fenomenalni Dragan Ristić postao je šampion Evrope u parastreljaštvu na EP u Beogradu. Srdačno Vam čestitam na još jednom u nizu velikih uspeha i hvala što ste nam omogućili da sa ponosom slušamo himnu Srbije u našem glavnom gradu. Siguran sam da ćete, kao što već činite više od decenije, nastaviti uspešno da predstavljate Srbiju širom sveta.       Čestitam Vama, Vašem timu i Paraolimpijskim komitetu Srbije na velikom podvigu”, naveo je Udovičić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ristiću zlato na EP u Beogradu

Izvor: RTS, 06.Dec.2018

Srpski reprezentativac Dragan Ristić osvojio je zlatnu medalju na šampionatu Evrope u parastreljaštvu koje se održava u Beogradu. . On je na taj način ujedinio titule, pošto je već aktuelni prvak sveta...Ristićevo zlato...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.