Riot je zvanično predstavio novog heroja

Izvor: B92, 09.Jan.2019, 03:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Riot je zvanično predstavio novog heroja

Riot je preki neki dan postavio tizer za novog heroja, da bi danas na svojim socijalnim mrežama u novom klipu i zvanično predstavio novog heroja.

Ukoliko vas zanima kompletna priča o ovom heroju, nju možete pročitati na LoL Universe-u. Inače heroj koji se Zove Sylas, biće novi čarobnjak u ovom univerzumu, poreklom iz Demacie. U toj priči saznajemo da je on bio zatočen i vezan lancima dugih 15 godina, pa samim tim nije čudno što mu je taj isti lanac glavno oružije. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Danas smo dobili klip u kojem je najavljen Sylas, a pored toga dobili smo i kompletan paket svih njegovih magija. Sylas uglavnom koristiti svoje lance, osim kod ultimate magije, koja je definitvno najzanimljivija kada je u pitanju novi heroj. Njegova R magija, biće najsličnija Rubickovom ultiju iz Dota 2 sveta, jedino što će Sylas isključivo krasti druge ultimate magije. Ta magija doneće mnogo raznovrsti u mečeve, pa će protivnici morati posebno da obrate pažnju na Sylasa, pošto će postojati mogućnost da Sylas ima pet različitih ultija. Protivnici i dalje mogu da korsite svoju R magiju, iako je Sylas ukrade, a on će morati da sačeka malo duže nego inače, ukoliko želi da ukrade ulti dva puta od istog heroja. Sve njegove magije i prvi skin, možete pronaći na ovom linku.

Nama ovaj heroj deluje veoma zanimljivo, ali nikada se ne zna sa novim mehanima, da li će one biti pun pogodak ili možda veliki promašaj. Njegov ultimate je nešto novo u League of Legends svetu, pa ćemo videti da li će moći da krade ultimate magije od heroja kao što su npr. Jayce i Nidalee . Za sada nam samo ostaje da sačekamo da se pojavi na originalnim serverima, kad ćemo imati i priliku da ga isprobamo.

Izvor: RUR

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.