Rio Ferdinand: Nije sramota igrati u Saudijskoj Arabiji

Izvor: B92, 26.Jun.2023, 15:04

Rio Ferdinand: Nije sramota igrati u Saudijskoj Arabiji

Nekadašnji engleski reprezentativac Rio Ferdinand izjavio je da niko ne sme da proziva fudbalere koji su odlučili da nastave karijeru u Saudijskoj Arabiji.

Bivši fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo je početkom godine potpisao ugovor sa Al Nasrom, a brojne fudbalske zvezde su potom odlučile da nastave karijeru u klubovima iz Saudijske Arabije.

Izmedju ostalih i Karim Benzema, Ngolo Kante, Kalidu Kulibali, Ruben Neves...

"Bilo je sjajno videti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Dejvida Bekama, Vejna Runija, Frenka Lamparda, Stivena Džerarda da igraju u Americi. Kakav način da se završi njihova karijera, dobijaju ogroman novac, a odlaze u ligu koja nije kompetitivna. Zaslužili su to i imaju potpuno pravo da nastave karijeru gde god žele. To je ono što smo videli u medijima. To je ono što ljudi govore, ali sada kada neki igrači idu u Saudijsku Arabiju, onda je to sramota, onda je to tužno?", pitao se Ferdinand za Jutjub kanal "Prezents fajv".

On je poslao poruku podrške bivšem saigraču Kristijanu Ronaldu.

"Pustite fudbalere da idu gde god žele i da žive. Pustite Ronalda da uživa. To je avantura, odveo je porodicu na neko novo mesto, u novu kulturu. Ne volim da čujem da ga neko kritikuje. Mislim da bi svi trebalo da budu tretirani na isti način", zaključio je Ferdinand.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.