Rimski remi, Roma ostala treća, Inter se i dalje nada! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Mar.2016, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rimski remi, Roma ostala treća, Inter se i dalje nada! (video)

Naingolan spasao Romu poraza, iz ovih 1:1 mogla bi u nedelju da profitira Fiorentina.

Roma je bila bolja na početku, brzonogi El Šaravi je stvarao probleme odbrani Intera, priliku je na startu imao Peroti. Gosti su se organizovano branili, posle jedne akcije Ljajića i Perišića, Eder se nije snašao. Šutirao je i Brozović, ali nije bilo golova u prvom delu.

Inter je poveo, 53. minut, akcija Hrvata, Brozović je asistent, Perišić strelac, njegov šesti gol u Italiji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Od tada se igrali na jedan gol, Džeko je propustio priliku, Inter se previše povukao, desetak minuta pre kraja Rađa Naingolan spašava Romu poraza, verovatno Interu oduzima snove o povratku u Ligu šampiona.

Manćini je branio bod, bilo je par opasnih situacija pred golom Handanovića, ostalo je 1:1, Roma je zadržala pet bodova prednosti na Interom, sutra Fiorentina ima šansu da pobedom u Frozinoneu, opet stigne do četvrtog mesta, ali i smanji prednost Rimljana na svega tri boda.

Golove iz Rima možete videti ovde, u prvom meču 30. kola, remi bez golova u Empoliju gde je gostovao Palermo.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Roma i Inter odigrali nerešeno u derbiju kola

Izvor: Beta, 19.Mar.2016

Fudbaleri Rome i Intera odigrali su večeras u Rimu 1:1 u derbi utakmici 30. kola italijanske Serije A.Roma je tako ostala treća, a Inter četvrti. Milanski tim ima bod više od Fiorentine, koja sutra igra protiv Frozinonea, koji se bori za opstanak.Inter je večeras poveo u 53. minutu posle akcije...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.