Rim: Nadal pobedio Novaka i osvojio titulu

Izvor: TvojPortal.com, 21.Maj.2012, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rim: Nadal pobedio Novaka i osvojio titulu

Izvor:novosti.rs Rafael Nadal je, posle dva i po sata igre, savladao Novaka Đokovića sa 7:5, 6:3 i preuzeo mu rimski pehar, podigavši ga šesti put u karijeri.Rafael Nadal je novi pobednik turnira u Rimu. Španac je u odloženom finalu, posle dva i po sata igre, savladao Novaka Đokovića sa 7:5, 6:3 i preuzeo mu pehar. 


 Uprkos rezultatu meč je bio veoma neizvesta, a odlučila su ga dva brejka Nadala u drugom setu. I sreća je bila na strani "kralja šljake", >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << jer najboljem teniseru sveta ne samo da je sudija otežao jednu situaciju lošom procenom nego su i njegove neiznuđene greške bile 
iznenađujuće.

Zanimljivo je da je prvi put u istoriji turnira u Rimu finalni meč odložen od nedelje za ponedeljak, ali i prvi put dve godine za redom dvojica istih tenisera igra u finalu.

- Lepo je videti sve vas koji ste došli u ponedeljak da nas gledate. Hvala navijačima na dobroj atmosferi i čestitke Rafi i njegovom timu na pobedi. Uvek volim da se vratim u Rim jer volim ovu publiku i ovaj turnir. Vidimo se i sledeće godine - bio je raspoložen Novak Đoković dok se obraćao publici.
Ovde možete pogledati ceo link

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.