Izvor: MozzartSport.com, 28.Jun.2021, 12:30

Rikardo potpisao, od utorka u Sloveniji

Može li bolje od sezone 2018/2019 kada je postigao 24 gola?

(Od specijalnog izveštača iz Ptuja)

Dobio je Partizan i zvanično trećeg novajliju u letnjem prelaznom roku. Ugovor sa srpskim vicešampionom potpisao je Rikardo Gomeš.

Reprezentativac Zelenortskih Ostrva overio je saradnju na tri sezone i na taj način se vratio u Humsku 1, dve godine posle jedne od najboljih sezona karijere, pošto je u takmičarskoj 2018/19 postigao 24 gola, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se u klubu nadaju da taj učinak može da ponovi. Možda i nadmaši.

Doskorašnji član Šarže iz Ujedinjenih Arpaskih Emirata tokom vikenda je raskinuo saradnju sa klubom iz Dubaija, što je znatno olakšalo posao Parnom valjku. Na kraju ga je doveo bez obeštećenja, ali u dogovoru sa Arapima pripašće Šarži određeni procenti od naredne prodaje bivšeg igrača Vitorije Gimaraiš i Nasionala.

Rikardo će u utorak biti podvrgnut lekarskim pregledima, a predviđeno je da se u utorak priključi ekipi na pripremama u Ptuju i stavi na raspolaganje Aleksandru Stanojeviću, jer trener Partizana u ovom trenutku, osim mladih snaga, Nikole Štulića, Sameda Baždara i Marka Milovanovića, nema klasičnu „devetku“.

Teško je očekivati da Rikardo bude spreman za proveru sa Koprom, u sredu veče, međutim, trebalo bi da bude u kombinaciji za tim na kontrolnim susretima sa Krakovijom 4. jula i Rostovim četiri dana kasnije.

Podsetimo, pre Rikarda crno-belu opremu su zadužili i dosadašnji štoper Vojvodine Siniša Saničanin, te još jedan povratnik Danilo Pantić, nakon što je raskinuo ugovor sa Čelsijem. I njih dvojica su stigli kao slobodni igrači što Partizanu u budžetu ostavlja prostor za nove, skuplje akvizicije.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.