Rikardinjo je bivši - Kako ga se ratosiljati?

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2017, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rikardinjo je bivši - Kako ga se 'ratosiljati'?

Nakon samo šest meseci saradnje sa Brazilcem Zvezda je u poziciji koju niko nije želeo. Rikardinjo nije zadovoljio ali za sada niko nema predstavu kako će ga se Zvezda ratosiljati.

Bivši fudbaler moldavskog Šerifa Rikardinjo Mendeš (28) stigao je minulog leta na stadion "Rajko Mitić" kao slobodan igrač, a najavljivan je kao veliko pojačanje.

Ofanzivni vezni dobio je unosan ugovor, barem su takve navode preneli pojedini beogradski mediji kada je stigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u klub, ali je tokom jeseni postalo jasno da Rikardinjo ne pokazuje šta se od njega očekuje.

Može se reći da se Brazilac nije adaptirao na novu sredinu i da je povreda skočnog zgloba učinila svoje, ali i pored toga stoji konstatacija da ga Vladan Milojević ne vidi kao dovoljno dobru opciju čak ni za Super ligu.

Jasno je da će za obe strane biti najbolje da dođe do prekida saradnje, samo je problem što Rikardinjo u Zvezdi ima uslove kojih se neće tako lako odreći.

Sudeći na osnovu informacija koje su lansirane tokom leta Rikardinjo je sa Zvezdom dogovorio dvogodišnji ugovor "težak" preko milion evra bez bonusa i to je ono što u datom momentu predstavlja najveći problem za crveno-bele.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.