Izvor: MozzartSport.com, 24.Nov.2020, 21:37

Rijeka bez pola tima putuje u Napulj

Osmorica igrača i dalje pozitivna

Proveli su igrači Rijeke deset dana u izolaciji i nadali su se na Rujevici ohrabrujućim rezultatima, ali je Uefino testiranje pokazalo da je čak osam igrača još uvek pozitivno na virus korona.

Iz Rijeke su se u toku dana oglasili zvaničnim saopštenjem u kojem su potvrdili da je osmorica igrača prvog tima na redovnom testiranju dobila pozitivan nalaz, ali nisu naveli imena igrača.

Riječani su prethodno otkazali utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 12. kola hrvatskog prvenstva u kome je 21. novembra trebalo da gostuju u Puli. U četvrtak od 21.00 Rijeka gostuje Napoliju u okviru 4. kola Liga Evrope, a to će biti 52. drugi nastup Rijeke u evropskim takmičenjima u proteklih osam godina. Tokom prva tri kola tim sa Rujevice ostavio je dobar utisak, ali nije uspeo da osvoji ni bod.

Jasno je da će desetkovani sastav Rijeke teško uspeti da parira Napolitancima na San Paolu, a Simon Rožman će možda biti primoran da u vatru gurne i nekog juniora. Sve ovo ide na ruku Napoliju koji će do poslednje sekunde voditi veliku bitku sa Real Sosijedadom i AZ Alkmarom za plasman u nokaut fazu Liga Evrope.

LIGA EVROPE - 4. KOLO

Četvrtak

21.00: (1.12) Napoli (10.0) Rijeka (17.0)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.