Riberi zove Gecea i Mandžukića u Fiorentinu

Izvor: B92, 19.Jul.2020, 23:45

Riberi zove Gecea i Mandžukića u Fiorentinu

Fudbaler Fjorentine Frenk Riberi pozvao je igrače Marija Gecea i Marija Mandžukića da mu se priključe u tom italijanskom klubu.

Kako su preneli Bild i Gazeta delo sport, Riberi je nezavnični posrednik u pregovorima sa Geceom i Mandžukićem, sa kojima je svojevremeno igrao u Bajernu iz Minhena.

Gece i Mandžukić su slobodni igrači. Nemački fudbaler je napustio Borusiju iz Dortmunda, a hrvatski fudbaler je raskinuo ugovor sa katarskim Al-Duhailom posle samo šest >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meseci.

Riberi (37) je 2019. godine, posle 12 godina otišao iz Bajerna i prešao u Fjorentinu. Postigao je tri gola i imao je dve asistencije u 18 utakmica pre nego što je slomio skočni zglob.

Mandžukiću (34) nije strana Serija A, pošto je pet godina sa uspehom igrao za Juventus.

Gece je prošlog meseca proslavio 28. rođendan, a za njega je zainteresovan Atletiko Madrid.

Fiorentina je dovodila zvezde Bajerna u prošlosti, nakon što je 2013. godine angažovala Marija Gomesa, koji se uspešno igrao za klub iz Firence.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.