Riberi i Van Bujten verni Bajernu, Rumenige smatra da su ključni igrači

Izvor: Blic, 06.Jun.2013, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Riberi i Van Bujten verni Bajernu, Rumenige smatra da su ključni igrači

Krilni napadač Bajerna Frank Riberi produžio je ugovor na još dve godine i igraće za minhenski klub do 2017, dok će defanzivac Danijel Van Bujten ostati u klubu još godinu dana.

"Oduševljeni smo što smo zadržali u klubu ova dva ključna fudbalera", rekao je direktor Bajerna Karl Hajnc Rumenige.

On je naglasio da su Riberi i Van Bujten izvanredno igrali u protekloj sezoni.

"Frank i Danijel su bili fantastični protekle sezone, računamo da će upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njih dvojica imati odlučujuću ulogu u važnim utakmicama", rekao je Rumenige.

Bajern je postao prvi klub u istoriji nemačkog fudbala koji je protekle sezone osvojio triplu krunu - titulu u Bundesligi, Kup Nemačke i Ligu šampiona.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Roben: Ostaću u Bajernu i posle 2015.

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Jun.2013, 17:04

Holandski internacionalac Arjen Roben potvrdio je da planira da ostane u Bajernu i posle 2015. godine kada mu ističe ugovor.. (FOTO: AP). – Planiram da ostanem u Bajernu, jer u ovom klubu uživam – rekao je Roben.. On je naglalsio da u ovom trenutku odlazak iz Bajerna, sa kojim je ove sezone osvojio...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.